'Puur vlees en verrassende producten!'

Slagerij

 

Daan van Zoggel heeft altijd al zijn passie voor het slagersvak voort willen zetten in het bedrijf. Het vlees wordt daarom niet alleen in eigen slagerij verwerkt maar komt zelfs van eigen weides, ’t Woudse Land. Want kwaliteit begint bij de oorsprong!

Bij Van Zoggel Catering komt alles uit eigen keuken en slagerij.

In onze slagerij wordt het vlees op traditionele wijze uitgebeend en tot vele producten verwerkt. Door kwaliteit en ambacht kunnen wij u eerlijk vlees en de mooiste producten garanderen en dat proeft u.

Vleespakketten

Wilt u ook thuis een lekker stukje vlees op uw bord? Waarvan u weet waar het vandaan komt? Al ons vlees wordt op ambachtelijke wijze in eigen slagerij verwerkt en hierbij gebruiken wij geen E-nummers, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen.

Weten wat u eet, dat geeft een prettig gevoel. Kijk hier eens naar onze vleespakketten of neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kwaliteitsvlees

Belgisch Witblauw runderen

In 2012 is Van Zoggel Catering begonnen met een eigen runderfokkerij. Op het moment hebben we meer dan 30 runderen waarvan een aantal dienen als fokmoeder. Deze runderen zijn van het Belgisch Witblauw ras. Het vlees is heerlijk mals en heeft de befaamde fijne structuur. De dieren hebben bij ons een goed en vrij leven, grazen op eigen weides en er wordt met liefde voor ze gezorgd. Door dit eigen vleesvee hebben we alles in eigen hand, dit zorgt voor een betere kwaliteitsbeheersing.

Varkensvlees

Een gedeelte van ons varkensvlees komt ook van eigen weides en scharrelen op onze boerderij. Het varkensvlees dat bij ons geleverd wordt is van SAA-kwalteit. Dit wil zeggen super AA kwaliteit vlees. Ook heeft het varkensvlees het Beter Leven Keurmerk. De naam van dit keurmerk zegt al voldoende! Daan zorgt er persoonlijk voor dat deze kwaliteit gehandhaafd blijft, door het vlees zelf uit te zoeken. Wij werken met halve varkensdelen, welke uitgebeend worden door onze eigen slagers. Omdat we dit allemaal zelf doen weten we zeker dat er een duurzaam, vers en lekker stukje vlees naar onze klanten gaat.

Wild

Af en toe hebben we ook wild in ons assortiment. Onze jager Daan van Engeland jaagt regelmatig en ook Daan zelf is mee geweest om te kijken voor het beste proces om het lekkerste stukje vlees klaar te maken.

Want vanzelfsprekend wordt het vlees klaar gemaakt in onze eigen slagerij. Omdat er verschillende manieren van slachten en klaarmaken zijn, zit er veel verschil in de smaak van dit vlees!