Over ons

Oprichting

Het concept van een eigen slagerij winkel, in ons catering pand, bestond al lang. Wat zou dat gaaf zijn, dachten we! Dat lekkere en vooral gezonde stukje vlees ook kunnen verkopen aan de mensen thuis. 10 jaar geleden, toen het nieuwe pand gezet werd, werd er al ruimte voor een winkel vrij gehouden. Maar door alle drukte, van de catering, kwam het er nooit van om het te realiseren.

Totdat we er in 2020 wel tijd voor kregen. We openden eindelijk de deuren van Bij Daan! Vele mensen kwamen meteen een kijkje nemen en winkelen. Hier zijn we nog steeds erg dankbaar voor! Want het was immers toch de corona- tijd waar we midden in zaten…

Bekijk webshop

Bij Daan

Daan is onze slager waar het allemaal mee begon… Zijn passie voor het boerderij leven, de dieren, kwaliteit vlees en het slagersvak. En dat zie je terug in de winkel Bij Daan. Maar niet alleen door Daan! Iedereen die bij ons werkt heeft hetzelfde enthousiasme voor het vak en de winkel. We gaan voor gezonde en lekkere producten, alles uit eigen keuken en slagerij. En hier draagt iedereen in ons team een steentje aan bij. Elke dag openen we met veel plezier onze deuren!

Recepten van ons personeel

Recept van Rozanne

Afrikaanse gehaktbrood

Verwarm de oven op 200 graden en vet een ovenschaal in met boter. Snipper de ui fijn. Leg het gehakt in een kom. Voeg het ei de panko, gesnipperde ui,knoflook en specerijen toe.

Lees verder